Rólunk​

Tudj meg többet rólunk

A társaságról

Magyar tulajdonú energetikai vállalkozás, mely aktív a megújuló energia-termelés (biogáz, napenergetika) és a villamosenergia-szabályozás (villamos kazánok, akkumulátoros tárolók és megújulók szabályozásba integrálása) területén.

Vállalkozásunk megújulókkal kapcsolatos tevékenységét 2016-ban kezdte naperőművi projektek fejlesztésével. Első megvalósult naperőműveink 2018-ban egy nagyszénási 550 kW-os és 7 db szigetvári 600 kW-os naperőmű volt (lásd referenciáinkat). Naperőművek fejlesztésében továbbra is aktívak vagyunk, fejlesztünk egyaránt piacra termelő és hosszú távú villamosenergia értékesítési szerződéssel rendelkező naperőműveket (PPA).

A csongrádi biogázüzem újraindításával 2019-ben kezdtünk el foglalkozni biogázüzemek üzemeltetésével. Ez a tevékenységünk évről évre bővűl, mely belépő volt számunkra mind a rendszerszintű villamosenergia szabályozás piacára, mind az EU által is célul kitűzött körforgásos gazdaság kialakításában való részvételbe.

Szolgáltatásaink

Csoportunk tevékenysége a megújuló villamosenergia-termelés és a rendszerszintű szabályozás területére terjed ki. Ezen területen végzünk ügyfelek részére is szolgáltatásokat.

Korábbi ügyfeleink

Érdekel?

Keress meg minket